Timeline

Trg Bajki 2016.

14 Septembar 2016
Rating:
(0 votes)

"Putovanje kroz vreme" 2016. je komedija za decu koja kroz dinamične i šaljive promene oslikava svet odrastanja.

Novogodišnja euforija raste, a sa njom dolazi prva naznaka 'puberteta' - ta značajna bubuljica. Protagonisti sada već 'odrasli' Jelenko i Lana sa svojim ekipama kreću u novogodišnji ljubavni rat. U njihovom svetu stvara se čarolija zaljubljivanja, umetnosti, dobra volja i želja za sazrevanjem. U novogodišnjoj noći svako će pesmom i plesom osvojiti svoju simpatiju i biti pobednik. U ostalim ulogama Đina, Žuta, Žabac, Ciga i Bilder.

Trg Bajki 2017. su obeležile naše četiri vile! Upoznali smo se sa strašnom Zimom, smotanim Letom, romantičnim Prolećem i namćorastom Jeseni! Proleće, Leto i Jesen su se udružile da spasu Novu Godinu jer je strašna Zima nestala i samim tim Deda Mraz nije mogao da završi svoje pripreme i obraduje svu decu ovog sveta sa novogodišnjim paketićima! Sa njima smo putovali u Rusiju, Egipat, Pariz tražeći Zimu i na kraju završili na Havajima koje je ona uspela da zaledi! A šta se desilo na kraju… pa moraćete da pogledate predstavu uživo!

Share Post:

U srcu Vračara, u Šumatovačkoj br. 36 se nalaze prostorije organizacije Fortuna Rota. Prostor na dva nivoa, minimalistički moderno opremljenog sadržaja je višenamenski i prilagođen je za različite vrste nastave, od individualne do grupne.

Kontakt

  • Šumatovačka 36, Vračar, 11000 Beograd, Srbija.
  • (+381) 069 5521637
  • (+381) 062 305634
  • office@fortunarota.rs

Video

Galerija

valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia sac lancel pas cher balenciaga pas cher