Najava

Primenjena Umetnost

Radionica pruža podršku i podsticaj razvoj kreativnosti, otkrivanje ličnih afiniteta i talenata. Afirmacija stvaralaštva dece i mladih kroz kvalitetni program, umseravajući ih ka sticanju veština, znanja i iskustva neophodnih za njihov lični i profesionalni razvoj.

Kroz praktični rad polaznici će moći da se upoznaju sa istorijom tehnika crtanja i slikanja, kao i sa vajanjem i opštim dizajnom rukotvorina. 

Program je grupno organizovan, ali se pristupa pojedinačnom radu sa svakim od polaznika. Cilj vaspitno-obrazovnog rada umetničke radionice jeste da dodatno podstiče razvoj i praktičnih i teorijskih znanja polaznika koja su važna za njihovo slobodno spontano i kreativno kombinovanje likovnih elemenata u oblasti crtanja,slikanja, vajanja, grafike, primenjene umetnosti i vizuelnih komunikacija, a u cilju razvoja njihovog kreativnog mišljenja.

 

Grupe:

  • Predškolske radionice
  • Niži razredi osnovne
  • Viši razredi osnovne 2 grupe – 5-6 razred i 7-8 razred
  • Pripremna nastava za umetničke škole i fakultete

 

Uz unapređivanje crtačkih sposobnosti i upoznavanje sa sadržajima likovnih predmeta relevantnih za procenu i razvoj likovnih veština (crtanje, slikanje, vajanje, likovni elementi, slikarska tehnologija, istorija umetnosti, dizajn tekstila itd.), imaćete veliku prednost i na prijemnom ispitu, ali i kada započnete studije. Cilj nastave je da kroz praktični i teorijski rad polaznici steknu osnovna znanja, odnosno da se pripreme za izlazak na prijemne ispite na umetničkim fakultetima i strukovnim školama.

 

Iskustvo i kvalitet pruženog znanja dao je rezultate koji su jedino merilo našeg uspeha.

Share Post:

Pretraga

Najnovije

U srcu Vračara, u Šumatovačkoj br. 36 se nalaze prostorije organizacije Fortuna Rota. Prostor na dva nivoa, minimalistički moderno opremljenog sadržaja je višenamenski i prilagođen je za različite vrste nastave, od individualne do grupne.

Kontakt

  • Šumatovačka 36, Vračar, 11000 Beograd, Srbija.
  • (+381) 069 5521637
  • (+381) 062 305634
  • office@fortunarota.rs

Video

Galerija

valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online valentino outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online casadei outlet online balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher chaussures balenciaga pas cher balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia balenciaga outlet saldi italia sac lancel pas cher balenciaga pas cher