Najava

Strani jezici

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean convallis lacus at orci suscipit, eget rhoncus quam elementum. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Morbi luctus imperdiet rutrum. In ullamcorper rhoncus ipsum, vitae cursus tortor viverra non.

Radionica za decu (3-6 god.)

Namenjena za decu predškolskog uzrasta koja im približava svet jezika na zabavan i obrazovan način kroz čitanje priča i bajki, recitovanje, crtanje... Deca učestvuju u kreativnim aktivnostima i na taj način bez napora i kroz igru stiču značajan fond reči i osnovu jezika.

 

Kurs za decu od 7-10 god.

Namenjen mlađim osnovcima. Časovi su interaktivni, dinamični i tematski zanimljivi. Učenje kroz kreativne radionice (čitanje priča, recitovanje pesmica, gluma) koje omogućavaju deci da se izraze na jeziku u konkretnim situacijama.

 

Kurs za decu od 11-14 god.

Namenjen starijim osnovcima koji žele da upoznaju jezik i kulturu i da prodube svoje znanje. Usaglašen sa programom osnovnoškolskog obrazovanja i prilagođen uzrastu, potrebama i interesovanjima deteta.

 

Kurs za srednjoškolce (15-19 god.)

Namenjen srednjoškolcima koji žele da upoznaju jezik i da usavrše svoje znanje. Cilj kursa je obogaćivanje jezičkog fonda i razvoj jezičkih veština (slušanje, govor, čitanje, pisanje).

 

Kurs „Savladavanje školskog gradiva“

Omogućava učenicima da napreduju u savladavanju jezika i prevaziđu poteškoće u usvajanju gradiva. Časovi prate plan i program po kome učenici rade u školi.

 

Kurs omogućava pripremu i za upis u srednju filološku/fakultet.

  • Engleski
  • Francuski
  • Ruski
  • Italijanski
Share Post:

Pretraga

Najnovije

U srcu Vračara, u Šumatovačkoj br. 36 se nalaze prostorije organizacije Fortuna Rota. Prostor na dva nivoa, minimalistički moderno opremljenog sadržaja je višenamenski i prilagođen je za različite vrste nastave, od individualne do grupne.

Kontakt

  • Šumatovačka 36, Vračar, 11000 Beograd, Srbija.
  • (+381) 069 5521637
  • (+381) 062 305634
  • office@fortunarota.rs

Video

Galerija